Sälja lägenhet

Sälja lägenhet eller villa

Är det dags att byta bostad och sälja din lägenhet i Göteborg? Våra mäklare i Göteborg finns vi med dig hela vägen under din bostadsförsäljning, från vår första kontakt till färdigt kontrakt! Med vår stora erfarenhet av att sälja lägenhet i Göteborg kan våra mäklare i Göteborg ge dig våra bästa tips och råd för att lyckas med din försäljning och få till ett högt slutresultat! Ta hjälp av en duktig och pålitlig mäklare i Göteborg – ta hjälp av oss! 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur våra mäklare i Göteborg kan hjälpa din bostadsaffär framåt!

 

Vi erbjuder kostnadsfri värdering

Första steget när du ska sälja lägenhet i Göteborg är att ta hjälp av en kunnig mäklare i Göteborg. För att få en indikation på vad priset kommer landa på och för att känna in ditt val av mäklare i Göteborg så kan du kontakta oss för en kostnadsfri värdering av din bostad. Under värderingen har du chans att ställa frågor till din mäklare i Göteborg och hur denna skulle lägga upp en framtida försäljning.

Genom att vi länge sålt lägenheter i olika områden av Göteborg har vi också ett stort kontaktnät av potentiella köpare som vi kan kontakta redan innan en visning för att stämma av intresset för just din bostad. Under värderingen får du också en offert, utan förbindelser, på en komplett skräddarsydd mäklartjänst för din bostadsförsäljning. Kontakta våra mäklare i Göteborg så berättar de mer om hur en försäljning av just din bostad skulle se ut. 

 

Kontakta oss för kostnadsfri värdering!

 

Faktorer som kan höja värdet på din bostad

Förutom självklara faktorer som i vilket område din lägenhet i Göteborg ligger i samt efterfrågan och utbud på marknaden så finns det även några andra faktorer som kan påverka priset på din lägenhet.

Är du nyfiken på hur eftertraktad just din lägenhet är? Kontakta våra kunniga mäklare i Göteborg så berättar vi mer samt ger tips och råd som kan höja värdet på bostaden ytterligare!  

 

Kontakta oss för fler tips!