Om oss

Vilka är vi?

Är du på jakt efter en pålitlig och kunnig mäklare i Göteborg? Vi på MOHV Örgryte/Östra Centrum har tack vare vårt stora engagemang och personliga service blivit ett etablerat företag på bostadsmarknaden. Vi kan götet utan och innan och hjälper dig att köpa och sälja lägenhet i Göteborg! Genom att vår bas ligger i Örgryte har våra mäklare i Göteborg extra koll på områdena Östra centrum och centrala Göteborg.

Kontakta oss så utför våra mäklare i Göteborg en kostnadsfri värdering av din bostad! 

 

Våra mäklare i Göteborg

På vårt kontor i Östra centrum kan du komma i kontakt med två av våra framgångsrika mäklare i Göteborg. Johanna Eriksson är registrerad fastighetsmäklare sedan 2006 och har sedan dess drivit egen mäklarfirma i just området Östra centrum. Johanna har gedigen erfarenhet om allt som berör bostadsmarknaden och förmedling av bostäder i Göteborg.

Hon har de senaste åren även coachat och stöttat ett stort team av mäklare samtidigt som hon fokuserat på försäljning av nyproduktion. När du väljer att anlita Johanna som mäklare i Göteborg får du en engagerad, noggrann och personlig mäklare som blivit lovordad av tidigare kunder för hennes tillgänglighet och återkoppling. För Johanna är det viktigt att hennes kunder hela tiden känner sig uppdaterade i den pågående försäljningsprocessen och att både köpare och säljare ska känna sig helt trygga med affären. Hennes expertområden är Östra centrum, där hon själv varit bosatt i många år och därmed kan området utan och innan. 

"Personligen anser jag att Östra centrum är Göteborgs bästa del eftersom det ligger centralt samtidigt som området även är lugnt och trivsamt."

– Johanna Eriksson 

 

Kontakta oss när du ska sälja lägenhet i Göteborg!

 

På kontoret i Örgryte kan du även hitta den registrerade fastighetsmäklaren Petra Wallin. Som mäklare i Göteborg sticker Petra ut tack vare sina fina kundrelationer och sitt brinnande intresse att hitta rätt match för både köpare och säljare. Petra är en erfaren affärskvinna som innan hon sadlade om till fastighetsförmedling arbetat inom många spännande områden.

I grunden är hon systemvetare och har arbetat med systemutveckling och projektledning av digitala tjänster. Men det stora intresset för fastighetsförmedling gjorde att hon till slut valde att byta bana och utbildade sig till mäklare i Göteborg. När du väljer att anlita Petra som mäklare i Göteborg får du en driven, kreativ och tydlig mäklare vars mål är att hjälpa sina kunder rätt på deras spännande boenderesa.

"Oavsett om du är säljare eller köpare vill jag att du ska ha en fantastisk kundupplevelse med mig - och känna dig trygg i den, för många, största affären i livet."

– Petra Wallin

 

  

Johanna Eriksson och Petra Wallin, registrerade
fastighetsmäklare och franchisetagare i Örgryte